Saturday, March 29, 2008

:: Arsenal, can we get back the title ?? ::

:: Arsenal 2008/2009 ::



Recently, Arsenal had been difficulties to aim the title of English Premier League…Since Eduardo was kicked by ***** then he can't play for whole this season (it may 1 year) because of his injury, the spirit of Arsenal to play sometimes are not consistently..

We as fans of Arsenal feel that Arsenal should more focus and play for Eduardo..

Now, ManUtd is leading on EPL table, Chelsea is 2nd…Arsenal will play and play to get back the title..
GO Gunners GO..!!

Tuesday, March 18, 2008

:: Lunch Sempena Persaraan Puan Sofiah di Batu Maung, Penang ::

This lunch was organized for retirement of Puan Sofiah Hashim as chief librarian of USM's library..
This event had been held at reastaurant which is located at Batu Maung, Penang..
We ate lot of foods like curry fish etc..

All librarians from main campus, engineering campus and IPPT attend for this event


Sunday, March 16, 2008

:: Picnic At Teluk Bahang, Penang ::

:: Santai Kesepian ::


Plan nak pegi picnic ni dicetuskan oleh Bro Reza..
so aku, jem, kak radia, kak anis dan kak sira bersetuju untuk join this picnic together-gether setelah sehari sebelumnya kami pegi makan laksa janggus..

Pada 16/03/2008 bersamaan hari Ahad, kami bertolak pada pagi hari, tetapi sebelum itu kami singgah di pasar Taman Tun Sardon untuk beli makanan..

Aku ada la masak nasi goreng sardin untuk santapan bersama (bangun pukul 6 pagi goreng nasi, huhuhu)..
Picnic nie aku dan Bro Reza sahaja yang mandi sepenuhnya, Kak Sira mandi separuh sahaja dan yang lain mandi takat pergelangan kaki jer..

Yang paling bersejarah-nya picnic kali ini adalah tertubuhnya Kelab Perantau Sepi hasil idea yang tercetus ketika habis mandi..

Anda boleh melayari blog rasmi Kelab Perantau Sepi ini..
http://kelab-perantau-sepi.blogspot.com


Saturday, March 15, 2008

:: Laksa Janggus, Balik Pulau ::



:: Laksa Janggus, delicious..!! ::

"Errrmmm laksa janggus ??" aku xtau ada laksa janggus? ada ker laksu bubuh janggus (atau lebih dikenali jagus) ??

Officemate aku nie la yang citer laksa janggus sedap..yer ker?

Pada 15/3/2008 hari Sabtu aku ngan kak radia, kak sira, kak anis, abg reza, jem dan nina pi la Balik Pulau (jauh jgk tur) makan laksa janggus..

errmmm sedap jgk laksa tur, aku rasa best in Penang, place are far away from town but lot of people there..


:: Sunset at Balik Pulau ::

Lepas jer kami lahap laksa, goreng pisang and ABC, kami pi tengok Sunset kat Kem Biro Tatanegara, Balik Pulau..very nice view, i will come again to capture more pic..i promise..





Friday, March 14, 2008

:: Jamuan Persaraan Puan Sofiah Hashim, Ketua Pustakawan ::

:: Sweet memories with you will be not forgotten by us ::
Even though we just work five months under Puan Sofiah Hashim as she was our big boss, we are very thankful to her because she select and appoint us as new librarians in USM's library..
In this short period, we learned lot of skills and multi-knowledge especially about a reality of librarianship..
We..Ikhwan, Jamilah, Rosnani, Lukman, Linda and Suhana feel she has very charismatic leader in our organization and we can say she is an iron lady in librarianship career..


:: Selamat Bersara Kepada Puan Sofiah Hashim ::

Monday, March 10, 2008

:: My Cousin's Engagement Day, Fahrul ::





:: Congrats Fahrul & Rose for ur engagement ::



video

Tuesday, March 4, 2008

:: Mee Hameed Pata, Padang Kota ::

Hi guys,
on 4th March 2008, me and my officemates went to Padang Kota which there a historical park in Penang..
Mee Hameed Pata, a GERAI which providing Mee Goreng Mamak with Sambal Sotong..
Comment: delicious but pedas..4 stars from 5 stars..


:: Mee Hameed Pata ::

:: Nyum Nyum..Kak sira makan dengan ayu-nya... ::

:: I like eat all ::

:: The Mummy Monster eat Mee ::